Om festivalen

A taste of Americana

 

Nääsville Bluegrass and Music Festival är en två dagar lång festival på härliga Sjövikens Festplats i tätorten Ätran i Hallands inland. Här får du en fantastisk musikupplevelse tillsammans med trevliga människor i en skön och familjevänlig miljö. Boka in 12-13 juli 2019 och få en smak av det bästa från amerikansk folk- och roots-kultur.

Om festivalen

Festivalen hålls fredag 12 juli och lördag 13 juli 2019.

 

Festivalområdet öppet

Fredag ca kl 16.00 till 24.00.

Lördag ca kl 12.00 till 24.00.

 

Entré och biljetter

Entré fredag 150 kr

Entré lördag 250 kr

Entré båda dagarna 400 kr

Barn under 15 år gratis.

Det är möjligt att betala med Swish

 

Var ligger festplatsen?

Sjövikens festplats ligger i tätorten Ätran längs med riksväg 153 ca 2 mil öster om Ullared. Klicka här för att öppna plats i Google Maps

 

Vad är Sjövikens festplats?

Sjövikens festplats är en svensk klassisk folkpark vackert belägen bland lummig björkskog på en udde ut i Eseredssjön. Mitt på festplatsen ligger en fin rotunda med scen. På festområdet finns stora grönytor som passar utmärkt till picnic och härligt sommarhäng.

 

Scenen

Konserterna hålls i en fin klassisk rotunda som erbjuder hög stämning och goda möjligheter att stampa takten i trägolvet. Alla konserter hålls under tak så i händelse av regn blir du inte blöt. Rotundan har öppningsbara fönsterluckor så du hör och ser bra även utanför om du föredrar att sitta utomhus.

 

Mat, dryck och toaletter

Vi erbjuder mat i form av klassisk BBQ från duktiga grillmästare samt kaffe, kakor, bullar, läsk, godis och mackor. På festplatsen och campingen finns tillgång till riktiga vattentoaletter.

Det är möjligt att betala med Swish.

 

Vad finns mer på festivalen?

Förutom ett späckat konsertschema, trevliga människor och god grillad mat finns några försäljare av instrument och skivor. Vill du ha ett försäljningsstånd på Nääsville? Använd formuläret eller skicka mail direkt till info@naasville.se

 

Omkring festivalplatsen

I direkt anslutning till festivalplatsen finns friluftsbad, swimmingpool med hopptorn, en del för mindre barn samt en bassäng för minstingarna. Möjlighet att hyra kanot och roddbåtar samt fiske. Fin löpar/promenadslinga runt sjön. Livsmedelsaffär, uttagsautomat.

 

Camping

Det går bra att campa intill festplatsen. Avgiften har tidigare varit  100:-/natt per tält, husvagn eller husbil. Vi kommer att få 2019 års avgift inom kort. Campingen inkluderar tillgång till toaletter, duschar och badbassäng.

Det är möjligt att betala med Swish.

Om du föredrar vandrarhem ligger Fegens vandrarhem ca 6 km från festplatsen i tätorten Fegen, se www.fegensvandrarhem.com.

Sjövikens Festplats

 

310 61, Ätran, Sweden

 

Visa plats på Google Maps

Har du frågor?

 

Du når oss enklast via E-post. Använd formuläret nedan eller skicka direkt till info@naasville.se

 
 
 

NBMA

 

Nääsville Bluegrass & Music Festival arrangeras årligen av föreningen Nääsville Bluegrass Music Association.

KONTAKT / CONTACT US

310 61, Ätran

SWEDEN

SPELA PÅ FESTIVALEN / PLAY

 

Vill du spela på festivalen eller på öppen scen? Do you want to play at the festival?

 

Läs mer / Read more

© Copyright. All Rights Reserved.